PERSONVERN

PERSONVERN

Denne erklæringen er gjendende for Hos Haakon AS, organisasjonsnummer 922 106 304.

Nettside

Ved å fortsette å besøke nettsiden vår aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Nettleseren din lagrer informasjonskapsler når du besøker nettsiden. I tillegg bruker vi Google Analytics for å få informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår, i form av nettleserinformasjon, IP-adresse, og hvilke undersider du besøker. Dette gjør vi for å kunne gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonen knyttes ikke mot deg som kunde.

Kundeklubb

Vi bruker Mailchimp som markedsføringsplattform. Du kan selv melde deg inn i kundeklubben med dine opplysninger. Du må oppgi navn og e-post, og kan velge å legge inn telefonnummer og adresse. Ved å melde deg inn i kundeklubben, aksepterer du at informasjonen du oppgir lagres hos Mailchimp og administreres av oss på deres servere. Les mer om hvordan Mailchimp administrer data her.

Når du bestiller varer hos oss legger vi deg til i kundeklubben, naturligvis med ditt samtykke. Formålet med kundeklubben er å gi deg som er interessert informasjon om nyheter, tilbud, og hendelser vi tror du er interessert i.

Administrer dine data

Som kunde har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 

Trenger du hjelp til å administrere dine data kan du kontakte oss på post@hoshaakon.no. Nederst i e-postene fra kundeklubben finner du lenker for å endre informasjonen din, melde deg av nyhetsbrevet, eller melde deg ut av kundeklubben og slette dine data.

Klage

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet.

Kontakt oss